arrow_drop_up arrow_drop_down

Lekkage onbekend of lekkage niet gevonden?

Wij vinden de lekkage altijd en kunnen deze ook voor u oplossen

Hoe herkent u een lekkage?

Een lekkage vindt u niet altijd direct, en meestal ben uw al te laat als u er achter komt. Vaak ziet u vocht en schimmelplekken op de muren, vloer of het plafond. Dit wilt u zoveel mogelijk voorkomen omdat de kosten kunnen uitlopen voor het verwijderen van deze schade.

Verschillende soorten lekkages vereisen verschillende specialisten

De meeste lekkages ontstaan vaak door dat u problemen heeft met de leidingen in uw huis of kantoorpand. Toch zit er veel verschil in de types lekkages, ook al ligt het vaak aan de leidingen. Graag geven wij u meer informatie over de verschillende lekkages en onze service hierin.

Ervaringen over EB-loodgieters

De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van E&B Loodgieters was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!

Some person - Company BV

Zeer snelle en correcte service! Na mijn telefoontje over een verstopping, werden wij binnen anderhalf uur keurig geholpen. De loodgieter was daarna zeer snel ter plaats en heeft keurig werk verricht.

Some person - Company BV

Hoe wij uw lekkage opsporen en verhelpen

Lekdetectie

Bij een lekkage in huis of buitenshuis kunnen onze vakmannen vaak al snel vaststellen wat de oorzaak van uw lekkage is. Wij gebruiken namelijk speciaal apparatuur om het lek op te sporen. Of dit nou onder de vloer, achter de muren of op het dak is, onze specialisten sporen het op dankzij onze hoogwaardige lekdetectie apparatuur.

Na vast stellen waar de lekkage zit, lossen wij deze direct op

In de meeste gevallen kunnen wij na het vinden van de lekkage, deze direct voor u oplossen. Mocht het zo zijn dat wij deze niet kunnen oplossen plannen we dit direct zo snel mogelijk in. Meestal is dit nog de zelfde dag, maar moeten we de benodigde materialen halen welke nodig zijn om de lekkage te verhelpen

Bel ons nu voor een afspraak

Heeft u met spoed een specialist nodig? Neem contact op!

Een verstopping of lekkage lost E&B Loodgieters direct op. Hiervoor is ons serviceteam 24/7 bereikbaar via 0252 700 266. Wij werken in de gehele Randstad, dus ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Als u belt, komen wij altijd!

Wat zijn de kosten?

  • Spoedhulp 1e uur + voorrijkosten: € 75 (incl. btw)
  • Vervolguren en geplande werkzaamheden (geen spoedhulp) € 55
  • Lekdetectie onderzoek € 350


  • Buiten kantooruren een toeslag van 50%.
  • Zon-en feestdagen een toeslag van 100%.

In alle gevallen, zowel bij spoedhulp als bij geplande werkzaamheden, zal de monteur met u overleggen of er vervolguren bij komen en welke materialen er nodig zijn.

Vraag een offerte aan op maat