arrow_drop_up arrow_drop_down

Vloerverwarming lek?

Onze opgeleide monteur komt langs en verhelpt het probleem dezelfde dag

Groen vinkje

Lekkage snel gevonden

Wij vinden de lekkage altijd snel
Groen vinkje

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook voor spoedgevallen
Groen vinkje

Advies & oplossingen

Wij beschikken over vakmannen en de juiste expertise
Vloerverwarming lek herkennen

Hoe herkent u een vloerverwarming lek?

Een vloerverwarming lek kunt u makkelijk herkennen aan muren die gaan verkleuren, of muren welke vocht opnemen. Niet de meest ideale situatie, aangezien dit meer kosten met zich mee brengt. Een ander teken waaraan u een vloerverwarming lekkage aan kan herkennen is, dat de centrale verwarming drukverlies aangeeft. Voorkom dat dit probleem zich verder uitbreid en schakel een van onze vakmannen in, Wij helpen & adviseren u graag verder en kunnen meestal nog dezelfde dag bij u langs komen.

Lekkage vakman

Onze specialist helpt u graag verder

Wij hebben eigen vakmannen die gespecialiseerd zijn in het verhelpen van vloerverwarming lekkages. Onze vakmannen kunnen dezelfde dag langs komen om te kijken wat de oorzaak is en kunnen deze in de meeste gevallen dezelfde dag verhelpen. Wilt uw liever een datum vast stellen om het probleem te verhelpen? Geen probleem laat het ons weten!

Ervaringen bij vloerverwarming lekkages

De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van Lekkagesnelgevonden.nl was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!

Ervaring vloerverwaming lekkage arno meijaard
Arno Meijaard – Lisserbroek

Zeer snelle en correcte service! Na mijn telefoontje over een verstopping, werden wij binnen anderhalf uur keurig geholpen. De loodgieter was daarna zeer snel ter plaats en heeft keurig werk verricht.

Ervaring vloerverwaming lekkage mevrouw van rij

Mevrouw Van Rij – Hillegom

Tijdens het onderzoek doen wij o.a.

Vloerverwarming lek opsporen met lekdetectie

Vloerverwarming lek opsporen

Wij vinden de lekkage altijd direct op de zelfde dag, aangezien wij gebruik maken van een lekdetectie. Bij een lekdetectie zijn en verschillende technieken waardoor wij met zekerheid kunnen zeggen dat wij de lekkage snel opsporen.
CV ontdoen van water

Het cv-systeem ontdoen van het resterende water

Een stap welke wij ondernemen is, de centrale verwarming ontdoen van resterend water. Hiermee voorkomen we extra schade en kunnen we kijken of er nog andere problemen  zijn met de vloerverwarming.
Lekkage vloerverwarming repareren

Lekkage vloerverwarming repareren

Nadat wij de oorzaak hebben gevonden van de lekkage in de vloerverwarming kunnen wij deze in de meeste gevallen direct repareren. Indien dit helaas niet direct toepasbaar is kunnen we in de meeste gevallen alsnog de zelfde de lekkage voor u verhelpen. In sommige gevallen komen we een dag later terug omdat, we niet beschikken over de juiste materialen welke aangeschaft moeten worden.
Verholpen lek checken

Nakijken of er eventueel problemen zijn met de verwarming

Niet alleen verhelpen wij de lekkage van uw vloerverwarming, maar wij kijken ook na over er andere mogelijkheden zijn welke de oorzaak kunnen zijn van de lekkage in uw vloer verwarming. Hiermee willen wij voorkomen dat u in de toekomst ook een lekkage krijgt.

Bel ons nu voor een afspraak

Lekkage vloerverwarming kosten

Wat zijn de kosten?

  • Spoedhulp 1e uur + voorrijkosten: € 75 (incl. btw)

Vervolguren en geplande werkzaamheden (geen spoedhulp) € 55


  • Buiten kantooruren een toeslag van 50%.
  • Zon-en feestdagen een toeslag van 100%.

De genoemde tarieven zijn exclusief materiaal.


In alle gevallen, zowel bij spoedhulp als bij geplande werkzaamheden, zal de monteur met u overleggen of er vervolguren bij komen en welke materialen er nodig zijn.

Dag en nacht lekkage service

Wanneer kunnen wij langs komen

Wij van Lekkagesnelgevonden.nl staan altijd voor u klaar. Het maakt ons niet uit of het 's nachts of in het weekend is, bij spoed zullen wij direct langskomen!

Vloerverwarming lek spoed

Vloerverwarming lek spoed?

Vloerverwarming lek met spoed? Een verstopping of lekkage lost Lekkagesnelgevonden.nl direct op. Hiervoor is ons serviceteam 24/7 bereikbaar via 0252 700 266. Wij werken in de gehele Randstad, dus ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Als u belt, komen wij altijd!

Vraag een offerte aan op maat