Met spoed een lekkage verhelpen?

Wij vinden de lekkage snel en verhelpen het ter plekke

Met spoed hulp van een loodgieter nodig?

E&B Loodgieters helpt u. Snel en vakkundig én 24/7 op iedere locatie in de Randstad (of zelfs daarbuiten als het nodig is)

Zit u in de kou?

Onze servicemonteurs rijden in goed uitgeruste servicewagens en kunnen u 24/7 van dienst zijn. Zij beschikken over alle kennis en materialen om uw centrale verwarming snel te kunnen repareren.

Ervaringen over onze cv-ketel service

“Ik had een storing aan mijn CV ketel. E&B Loodgieters gebeld en die nam snel op. Gelukkig, want het was net iets boven het vriespunt. Nog dezelfde dag stond er een monteur voor mijn deur in Roelofarendsveen. De loodgieter had het probleem binnen 15 minuten had opgelost. De brander was doorgebrand.”

Peter Overdevest – Roelofarendsveen

“Erg efficiënt binnen een uur aanwezig. Werkt heel schoon. Prima dus! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar indien nodig kom ik zeker bij jullie terug.”

Maroesja Kuut

Zit u er té warm bij?

Airconditioning stuk? En precies vandaag vallen de mussen van het dak? Geen nood! E&B Loodgieters helpt u snel. Onze reparatiedienst zal er alles aan doen om uw airco weer snel operationeel te krijgen.

Leiding gesprongen?

Een kapotte leiding is erg vervelend, kan voor enorme waterschade zorgen en wilt u dus snel opgelost hebben. Nadat u de hoofdkraan heeft dichtgedraaid, belt u snel 0252 700 266 en wij komen als een speer uw kant op.

Bel ons nu voor een afspraak

Gaslek

Een gaslek is levensgevaarlijk. Sluit voor uw eigen veiligheid snel de gaskraan en bel met ons hoofdkantoor om het per direct vakkundig op te laten lossen. Dit werk vraagt om een vakman! Met onze professionele meetapparatuur zorgt onze monteur ervoor dat de leiding weer snel en volgens de richtlijnen wordt vervangen.

Daklekkage

Daklekkage is altijd erg vervelend. Bij E&B Loodgieters werken dakdekkers met hart voor hun vak. Met infrarood camera’s kunnen zij precies zien hoe de lekkage zich heeft ontwikkeld. Met kwaliteitsmaterialen zorgen zij dat (een deel van) de dakbedekking wordt vervangen. Ze hebben maar één doel voor ogen: uw daklekkage niet alleen snel, maar vooral ook goed op te lossen, zodat u de komende jaren geen last van lekkage meer heeft.

arrow_drop_up arrow_drop_down