Lekkage waterleiding? Wij vinden het snel!

Met een lekdetectie kunnen wij snel achterhalen waar de lekkage zich bevindt

Groen vinkje

Lekkage snel gevonden

Wij vinden de lekkage altijd snel
Groen vinkje

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook voor spoedgevallen
Groen vinkje

Advies & oplossingen

Wij beschikken over vakmannen en de juiste expertise
Lekkage waterleiding verhelpen

Lekkage waterleiding verhelpen door onze vakmannen

Een waterleiding lekkage is niet prettig en kan een huishouden volledig ontregelen. Soms doen een gootsteenontstopper of vloeibare ontstoppingsmiddelen het werk, soms vraagt het probleem om een professionele oplossing. Bel dan Lekkagesnelgevonden.nl!

Lekkagesnelgevonden.nl verhelpt verstoppingen, kan rioleringen repareren en is de vakman voor de aanleg van een volledig nieuw rioleringssysteem.

Oorzaak waterleiding lekkage

Oorzaak van een waterleiding lekkage

Hoe ouder een huis of gebouw, hoe groter de kans op verstoppingen. Gewoonweg omdat het rioleringssysteem verouderd is en aan vervanging toe is. Maar ook in nieuwere panden kan het gebeuren dat een riool verstopt raakt. Vaak komt dit door (verkeerd) menselijk handelen (lees dit artikel met tips ter voorkoming!), soms door wortelgroei en in een enkel geval door slecht aangelegde rioleringen. Wat de oorzaak ook is, u wilt het snel verholpen hebben.

Ervaringen bij lekkage waterleiding

De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van Lekkagesnelgevonden.nl was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!

Ervaring lekkage waterleiding arno meijaard
Arno Meijaard – Lisserbroek

Zeer snelle en correcte service! Na mijn telefoontje over een verstopping, werden wij binnen anderhalf uur keurig geholpen. De loodgieter was daarna zeer snel ter plaats en heeft keurig werk verricht.

Ervaring lekkage waterleiding mevrouw van rij
Mevrouw van Rij - Hillegom

Wat we doen bij een lekkage in de waterleiding

Lekkage waterleiding opsporen met lekdetectie

Lekkage waterleiding opsporen

Voor het opsporen van de lekkages hebben we geavanceerde lekdetecties in huis. Water of gas, zichtbaar of juist verstopt achter de muren, onze vakspecialisten sporen het op!

Waterlekkage vloeren en muren wegwerken

In de meeste gevallen resulteert een lek in de waterleiding tot waterlekkage in vloeren en/of muren. Dit kan resulteren in lelijke en onhygiënische plekken, denk aan vochtplekken en schimmels. Bij Lekkagesnelgevonden.nl zorgen we niet alleen voor de reparatie, maar werken we ook waterlekkage in vloeren en muren weg. Zo is ook uw waterlekkage binnen een notendop onzichtbaar weggewerkt.
Waterleiding lek repareren

Waterleiding lek repareren

Heeft u last van een waterleiding lekkage? Laat uw gesprongen waterleiding repareren door onze vakspecialisten. Wij sporen het lek snel op en repareren vakkundig. 

Lekkage vermijden

Lekkage in de toekomst vermijden

U wilt in alle gevallen voorkomen dat u nog een keer een waterleiding lekkage krijgt. 


Door onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde loodgieters voorkomt u in de toekomst nog een lekkage. Wij gebruiken de juiste technieken en geven uitgebreid advies tijdens onze dienstverlening.

Bel ons nu voor een afspraak

Waterleiding lekkage kosten

Wat zijn de kosten?

  • Spoedhulp 1e uur + voorrijkosten: € 75 (incl. btw)

Vervolguren en geplande werkzaamheden (geen spoedhulp) € 55

  • Lekdetectie onderzoek € 350
  • Buiten kantooruren een toeslag van 50%.
  • Zon- en feestdagen een toeslag van 100%.

De genoemde tarieven zijn exclusief materiaal.


In alle gevallen, zowel bij spoedhulp als bij geplande werkzaamheden, zal de monteur met u overleggen of er vervolguren bij komen en welke materialen er nodig zijn.

Dag en nacht service

Wanneer kunnen wij langs komen

Wij van Lekkagesnelgevonden.nl staan altijd voor u klaar. Het maakt ons niet uit of het 's nachts of in het weekend is, bij spoed zullen wij direct langskomen!
Lekkage waterleiding spoed

Lekkage waterleiding spoed?

Lekkage waterleiding met spoed? Een verstopping of lekkage lost Lekkagesnelgevonden.nl direct op. Hiervoor is ons serviceteam 24/7 bereikbaar via 0252 700 266. Wij werken in de gehele Randstad, dus ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Als u belt, komen wij altijd!

Vraag een offerte aan op maat

arrow_drop_up arrow_drop_down