Lekkages aan de verwarmingsleiding
verhelpen wij snel

Onze opgeleide monteur komt langs en verhelpt het probleem dezelfde dag

Lekkages aan verwarmingsleiding kan veel schade opleveren

Een verstopt riool is niet prettig en kan een huishouden volledig ontregelen. Soms doen een gootsteenontstopper of vloeibare ontstoppingsmiddelen het werk, soms vraagt het probleem om een professionele oplossing. Bel dan E&B Loodgieters!

E&B Loodgieters verhelpt verstoppingen, kan rioleringen repareren en is de vakman voor de aanleg van een volledig nieuw rioleringssysteem.

Wij verhelpen de lekkages zonder de vloer te beschadigen

Hoe ouder een huis of gebouw, hoe groter de kans op verstoppingen. Gewoonweg omdat het rioleringssysteem verouderd is en aan vervanging toe is. Maar ook in nieuwere panden kan het gebeuren dat een riool verstopt raakt. Vaak komt dit door (verkeerd) menselijk handelen (lees dit artikel met tips ter voorkoming!), soms door wortelgroei en in een enkel geval door slecht aangelegde rioleringen. Wat ook de oorzaak is, u wilt het snel verholpen hebben.

Ervaringen over onze dak lekkages

De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van E&B Loodgieters was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!

Some person - Company BV

Zeer snelle en correcte service! Na mijn telefoontje over een verstopping, werden wij binnen anderhalf uur keurig geholpen. De loodgieter was daarna zeer snel ter plaats en heeft keurig werk verricht.

Some person - Company BV

Tijdens het onderzoek doen wij o.a.

Lekdetectie om het spoor te zoeken

Doormiddel gebruik te maken van geavanceerde technieken en apparaten kunnen wij een lek zeer goed opsporen. Onze monteurs hebben een loodgieters achtergrond waardoor u door ons ook direct een offerte kan verwachten voor herstelwerkzaamheden.

Een extra ronde voor extra zekerheid

Nadat wij klaar zijn met het verhelpen van lekkage, doen we nog een extra ronde in het huis om zeker te zijn dat er geen andere lekkages zijn of eventuele problemen welke een lekkage kunnen veroorzaken aan de verwarmingsleidingen.

Verwarmingsleidingen reparen

Onze gespecialiseerde loodgieters kunnen voor jou vakkundig de verwarmingsleidingen repareren. Hiermee weet u zeker dat de verwarmingsleidingen van goede kwaliteit worden voorzien.

Het voorkomen van lekkages in de toekomst

Wij streven er naar om de lekkage zo zorgvuldig en vakkundig op te lossen. Hiermee verkleinen wij de kans op een lekkage in de toekomst waardoor u meer zekerheid heeft in de toekomst.

Bel ons nu voor een afspraak

Spoedhulp voor een verwarmingsleiding lekkage?

Een verstopping of lekkage lost E&B Loodgieters direct op. Hiervoor is ons serviceteam 24/7 bereikbaar via 0252 700 266. Wij werken in de gehele Randstad, dus ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Als u belt, komen wij altijd!

Wat zijn de kosten?

Spoedhulp 1e uur + voorrijkosten: € 75 (incl. btw)

Vervolguren en geplande werkzaamheden (geen spoedhulp) € 55

Lekdetectie onderzoek € 350


Buiten kantooruren een toeslag van 50%.

Zon-en feestdagen een toeslag van 100%.

De genoemde tarieven zijn exclusief materiaal.


In alle gevallen, zowel bij spoedhulp als bij geplande werkzaamheden, zal de monteur met u overleggen of er vervolguren bij komen en welke materialen er nodig zijn.

Vraag een offerte aan op maat

arrow_drop_up arrow_drop_down