arrow_drop_up arrow_drop_down

Lekkage in de centrale verwarming

Wij vinden de lekkage in de centrale verwarming altijd & lossen deze direct op!

E&B Loodgieters helpt u met lekkages omtrent uw cv-ketel

Een centrale verwarming is niet meer weg te denken uit onze huizen. Een goed werkende cv-ketel zorgt voor het warmtecomfort in uw woning.

Nu is het natuurlijk zonde als u een lekkage in uw centrale verwarming hebt, want hierdoor presteert deze niet optimaal en kom u tot hoge stook kosten.


Wij van E&B Loodgieters kunnen snel bij u op locatie zijn om te zoeken waar de lekkage in uw centrale verwarming vandaan komt. Nadat we de lekkage hebben gevonden kunnen we deze in de meeste gevallen direct verhelpen.


Na het verhelpen van de lekkage geven onze vakmannen u graag advies over hoe u de centrale verwarming het best kunt onderhouden, en hoe ude kans verkleint om weer een lekkage te krijgen te voorkomen,

Lekkage in de leidingen van uw centrale verwarming

Een mogelijkheid welke optreed bij een lekkage in de centrale verwarming is, dat een een lekkage kan ontstaan in de leidingen van de cv-ketel. Het gevolg hiervan is dat het water uit de leidingen loopt en in de muren of vloeren trekt,Dit is voor schimmels de ideale situatie om te groeien, en heeft dus ook gevolgen voor de gezondheid van uw eigen lichaam. Wij van E&B lekdetectie vinden in de meeste gevallen binnen een uur de lekkage & kunnen deze daarna direct verhelpen omdat we beschikken over de juiste middelen welke wij altijd meenemen naar locatie.

Ervaringen over onze lekkage centrale verwarming

De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van E&B Loodgieters was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!

Some person - Company BV

Zeer snelle en correcte service! Na mijn telefoontje over een verstopping, werden wij binnen anderhalf uur keurig geholpen. De loodgieter was daarna zeer snel ter plaats en heeft keurig werk verricht.

Some person - Company BV

Tijdens het onderzoek doen wij o.a.

Koolmonoxide lekkage rond de cv-ketel

De 2 mogelijkheid welke opspeelt bij een lekkage in uw centrale verwarming is, dat er een kans bestaat dat koolmonoxide vrijkomt welke gevaarlijke gevolgen kan hebben. Het gevaar hiervan is, dat de stof niet direct zichtbaar of ruikbaar is en u dus in een later stadium er achter komt. 


De effecten welke kunnen opspelen

1. U voelt uw slaperig

2. Zenuwstelsel kan worden uitgeschakeld.

3. Invloed op de gezondheid van uwlichaam.


Wij helpen u graag snel de lekkage in uw cv-ketel te verhelpen. Onze monteurs zijn altijd in de buurt, waardoor we snel kunnen schakelen. Neem contact met ons op of bekijk onze tarieven.

Het cv-systeem ontdoen van het resterende water

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lekdetectie en lekkage snel vinden

Voor het opsporen van de lekkages hebben we geavanceerde lekdetecties in huis. Water of gas, zichtbaar of juist verstopt achter de muren, onze vakspecialisten sporen het op!

Lekkage direct verhelpen

Onze monteurs hebben een loodgieters achtergrond waardoor u door ons ook direct een offerte kan krijgen voor herstelwerkzaamheden.

Bel ons nu voor een afspraak

Spoedhulp voor een centrale verwarming lekkage?

Een verstopping of lekkage lost E&B Loodgieters direct op. Hiervoor is ons serviceteam 24/7 bereikbaar via 0252 700 266. Wij werken in de gehele Randstad, dus ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Als u belt, komen wij altijd!

Wat zijn de kosten?

Spoedhulp 1e uur + voorrijkosten: € 75 (incl. btw)

Vervolguren en geplande werkzaamheden (geen spoedhulp) € 55

Lekdetectie onderzoek € 350


Buiten kantooruren een toeslag van 50%.

Zon-en feestdagen een toeslag van 100%.

De genoemde tarieven zijn exclusief materiaal.


In alle gevallen, zowel bij spoedhulp als bij geplande werkzaamheden, zal de monteur met u overleggen of er vervolguren bij komen en welke materialen er nodig zijn.

Wanneer kunnen wij langs komen

Wij van E&B Loodgieters staan altijd voor u klaar. Het maakt ons niet uit of het 's nachts of in het weekend is, bij spoed zullen wij direct langskomen!

Vraag een offerte aan op maat