Lekdetectie Haarlem

Voor het opsporen en verhelpen van uw lekkage in Haarlem

Lekdetectie specialist van Haarlem

Bij een lekdetectie in Haarlem gaan onze specialisten onderzoeken waar een lek vandaan komt. Het is namelijk wel zo fijn dat dit zo snel mogelijk wordt gedaan om grotere en ergere schade te voorkomen. Want wanneer een lekkage voor lange tijd actief is kan dit veel schade veroorzaken wat uiteindelijk weer veel kosten met zich mee kan brengen. Met geavanceerde gaan onze vakmannen nauwkeurig op zoek naar de oorzaak van de lekkage. Door de speciale apparatuur waar wij mee werken hoeven we niet onnodig hak en breekwerk te verrichten.

Speciaal apparatuur.

Om de lekkage snel te vinden en op te lossen.

Lost de lekkage voor u op.

Onze vakmannen kunnen lekkages opsporen & verhelpen.

Specialisten in lekdetectie.

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in lekkages.

Wij vinden de lekkage snel.

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Gekeurde monteurs

Van loodgieters tot stukadoors en van elektriciens tot monteurs.

Altijd in de buurt.

Van Haarlem tot en met Den Haag.

Hoe herkent u een lekkage in huis?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten lekkages. Iedere lekkage heeft weer zijn eigen eigenschappen. Ze zijn allemaal even vervelend helaas. Bij een lekkage in de waterleiding is vaak een verstopping de oorzaak. Soms kan een gootsteenontstopper of vloeibaar ontstoppingsmiddel werken, maar soms komt er ook professionele hulp bij kijken.

En buitenshuis?

Naast verstoppingen binnen in huis kunnen er zich ook lekkages vanuit buiten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een daklekkage. Een lekkage waar vaak niet 1,2,3 aan wordt gedacht, wanneer er bijvoorbeeld een plasje water in de vensterbank ligt. Een daklekkage wordt vaak ontdekt na een heftige regenbui. Als er in het plafond bruine of grijsachtige ringvormige vlekken ontstaan, is de kans vrij groot dat u te maken heeft met een daklekkage. Schakel dan de hulp in van specialisten. Zij sporen de daklekkage op middels een lekdetectie. Bent u benieuwd welk soort lekkage u heeft? Kijk dan hier voor meer informatie.

Lekdetectie Haarlem ervaringen

“Ik had een storing aan mijn CV ketel. E&B Loodgieters gebeld en die nam snel op. Gelukkig, want het was net iets boven het vriespunt. Nog dezelfde dag stond er een monteur voor mijn deur in Roelofarendsveen. De loodgieter had het probleem binnen 15 minuten had opgelost. De brander was doorgebrand.”

Peter Overdevest – Roelofarendsveen

“Erg efficiënt binnen een uur aanwezig. Werkt heel schoon. Prima dus! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar indien nodig kom ik zeker bij jullie terug.”

Maroesja Kuut

Lekdetectie Haarlem? Kies voor Lekkagesnelgevonden.nl

Woont u in Haarlem en vermoedt of heeftu een lekkage? Dan kunt u kiezen voor een lekdetectie in Haarlem. Onze gediplomeerde specialisten komen bij u langs voor een lekdetectie om zo te achterhalen waar de oorzaak van de lekkage vandaan komt. Dit alles voor een voordelige prijs. Maakt u geen zorgen, wij vinden altijd de oorzaak van de lekkage. Ook wanneer er sprake is van spoed zitten wij bij u in de buurt.

Bel ons nu voor een afspraak

Wanneer kunnen wij langs komen

Wij proberen altijd zo snel mogelijk op locatie te komen. Gelukkig hebben wij een sterk team van vakmannen, waardoor de kans groot is dat er een vakman in de buurt is. Indien u wilt dat wij op afspraak komen, is dat uiteraard geen probleem.

Lekdetectie kosten

Lekkagesnelgevonden.nl werkt met één tarief. De lekdetectie kosten bedragen €350,-. Nadien kunt u uiteraard zelf bepalen of u de lekkage wel of niet door onze vakmannen wil laten verhelpen. Het verhelpen van de lekkage (op afspraak) kan voor €55 per uur. Voor kleine reparaties kunnen wij u direct op locatie een indicatie van de kosten geven. Voor grotere, meer complexe reparaties ontvangt u een offerte op maat.

arrow_drop_up arrow_drop_down