arrow_drop_up arrow_drop_down

Lekdetectie Den Haag

Voor het opsporen en verhelpen van uw lekkage in Den Haag

Lekdetectie specialist van Den Haag

Een lekkage wordt vaak niet meteen ontdekt. Wanneer u vocht vindt of schimmelplekken op de muren, plafond of vloer is de lekkage al een tijd aan de gang. Dit gevolg wilt u natuurlijk graag voorkomen. Want wanneer er al veel schade is veroorzaakt door een lekkage kunnen de kosten daar hoog van oplopen. Wanneer u in Den Haag woont kunt u gebruik maken van een lekdetectie in Den Haag. Onze vakmannen zullen met geavanceerde apparatuur zeer nauwkeurig op zoek gaan naar de oorzaak van de lekkage. Dit heeft als groot voordeel dat we niet onnodig hak- men breekwerk hoeven te verrichten.

Speciaal apparatuur.

Om de lekkage snel te vinden en op te lossen.

Lost de lekkage voor u op.

Onze vakmannen kunnen lekkages opsporen & verhelpen.

Specialisten in lekdetectie.

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in lekkages.

Wij vinden de lekkage snel.

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Gekeurde monteurs

Van loodgieters tot stukadoors en van elektriciens tot monteurs.

Altijd in de buurt.

Van Amsterdam tot en met Den Haag.

Een lekdetectie, wat is dat?

Wanneer we spreken van een lekdetectie hebben we het over het specialistisch opsporen van de oorzaak van een lekkage. Een lekdetectie in Den Haag wordt uitgevoerd door een technici met meerdere jaren ervaring. Het kan namelijk zo zijn dat het lastig is om te achterhalen waar de oorzaak van de lekkage ligt. Vooral in nieuwe huizen kan dit lastiger zijn, omdat leidingen en kabels overal achter verstopt zitten. Bij oudere huizen is dit een ander verhaal. Dan zijn kabels en leidingen vaak nog wel zichtbaar. 

Een lekkage herkennen

Bij oudere huizen is het vaak het geval dat het dak een stuk ouder is en daardoor lekkages op het dak sneller ontstaan. Een daklakkage ligt dan snel op de loer. Ook in nieuwere huizen kan een lekkage niet uitgesloten worden. Wanneer u in uw huis bijvoorbeeld vloerverwarming heeft en er lekkage in de vloerverwarming ontstaat is het raadzaam om zo snel mogelijk een specialist te bellen. Dit om te voorkomen dat het probleem zich verder uitbreid. Dit geldt ook voor wanneer u vochtplekken ziet, gele plekken op de muur of de verwarming ineens niet meer warm wordt. Klik hier voor meer informatie over de verschillende lekkages en hoe u ze herkent.

Lekdetectie Den Haag ervaringen

“Ik had een storing aan mijn CV ketel. E&B Loodgieters gebeld en die nam snel op. Gelukkig, want het was net iets boven het vriespunt. Nog dezelfde dag stond er een monteur voor mijn deur in Roelofarendsveen. De loodgieter had het probleem binnen 15 minuten had opgelost. De brander was doorgebrand.”

Peter Overdevest – Roelofarendsveen

“Erg efficiënt binnen een uur aanwezig. Werkt heel schoon. Prima dus! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar indien nodig kom ik zeker bij jullie terug.”

Maroesja Kuut

Lekdetectie Den Haag? Kies voor Lekkagesnelgevonden.nl

Wanneer u heeft ontdekt dat er zich een lekkage bevindt in uw huis dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten oplossen. Voor een lekdetectie in Den Haag komen er dan echte specialisten langs. Wij hebben altijd een monteur in de buurt en wij vinden de lekkage altijd. Dit alles voor een scherpe prijs.

Bel ons nu voor een afspraak

Wanneer kunnen wij langs komen

Wij proberen altijd zo snel mogelijk op locatie te komen. Gelukkig hebben wij een sterk team van vakmannen, waardoor de kans groot is dat er een vakman in de buurt is. Indien u wilt dat wij op afspraak komen, is dat uiteraard geen probleem.

Lekdetectie kosten

Lekkagesnelgevonden.nl werkt met één tarief. De lekdetectie kosten bedragen €350,-. Nadien kunt u uiteraard zelf bepalen of u de lekkage wel of niet door onze vakmannen wil laten verhelpen. Het verhelpen van de lekkage (op afspraak) kan voor €55 per uur. Voor kleine reparaties kunnen wij u direct op locatie een indicatie van de kosten geven. Voor grotere, meer complexe reparaties ontvangt u een offerte op maat.