Lekdetectie Amsterdam

Voor het opsporen en verhelpen van uw lekkage in Amsterdam

Lekdetectie specialist van Amsterdam

Vreselijk, dat moment dat u waterschade hebt door een lekkage. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Onze vakmannen voor lekdetectie in Amsterdam zijn gespecialiseerd voor het opsporen en verhelpen van lekkages. Helaas is het vaak niet eenvoudig om de bron van een lekkage te vinden. Gelukkig beschikken wij over geavanceerde apparatuur die nauwkeurig een lekkage opsporen. Met een lekdetectie sporen we een lekkage op die niet met het blote oog te zien is.  

Speciaal apparatuur.

Om de lekkage snel te vinden en op te lossen.

Lost de lekkage voor u op.

Onze vakmannen kunnen lekkages opsporen & verhelpen.

Specialisten in lekdetectie.

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in lekkages.

Wij vinden de lekkage snel.

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Gekeurde monteurs

Van loodgieters tot stukadoors en van elektriciens tot monteurs.

Altijd in de buurt.

Van Amsterdam tot en met Den Haag.

Wat is een lekdetectie?

Bij een lekdetectie in Amsterdam wordt een lek opgespoord. Het verschilt heel erg per lek hoe snel het op te sporen is. Loopt er water langs de muren of gaat er langzaam water naar binnen via het dak op zolder naar binnen gaat. Dan is de kans heel groot dat u te maken heeft met een lekkage. Er kan bijvoorbeeld een daklekkage voor het water op de zolder zijn en een lekkage van de centrale verwarming die het water bij de muren veroorzaakt.

Oorzaak van lekkage ontdekken

Wanneer het duidelijk mag zijn dat er een lekkage is komen we daarna bij stap twee. Namelijk achterhalen wat de oorzaak is van de lekkage. Soms is dit vrij snel duidelijk, maar soms is het ook een enorme klus om te achterhalen waar een lekkage vandaan komt. Vooral bij moderne huizen, aangezien daar alles is weggewerkt achter de muur. Bij een ouder huis zijn stroomkabels of leidingen soms nog gewoon zichtbaar. Het verschilt dus erg per huis en situatie hoe snel de oorzaak van een lekkage ontdekt kan worden.

Lekdetectie Amsterdam ervaringen

“Ik had een storing aan mijn CV ketel. E&B Loodgieters gebeld en die nam snel op. Gelukkig, want het was net iets boven het vriespunt. Nog dezelfde dag stond er een monteur voor mijn deur in Roelofarendsveen. De loodgieter had het probleem binnen 15 minuten had opgelost. De brander was doorgebrand.”

Peter Overdevest – Roelofarendsveen

“Erg efficiënt binnen een uur aanwezig. Werkt heel schoon. Prima dus! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar indien nodig kom ik zeker bij jullie terug.”

Maroesja Kuut

Lekdetectie Amsterdam? Kies voor Lekkagesnelgevonden.nl

Echt niemand zit te wachten op een lekkage. Want als er eenmaal een lekkage is blijft de schade helaas niet beperkt tot alleen dat. Het is van belang om zo snel mogelijk over te gaan tot lekdetectie. Wij verzorgen lekdetectie in Amsterdam en omgeving. Uit een lekdetectie gaat blijken wat de mogelijkheden zijn voor een herstel.

Bel ons nu voor een afspraak

Wanneer kunnen wij langs komen

Wij proberen altijd zo snel mogelijk op locatie te komen. Gelukkig hebben wij een sterk team van vakmannen, waardoor de kans groot is dat er een vakman in de buurt is. Indien u wilt dat wij op afspraak komen, is dat uiteraard geen probleem.

Lekdetectie kosten

E&B Loodgieters werkt met één tarief. De lekdetectie kosten bedragen €350,-. Nadien kunt u uiteraard zelf bepalen of u de lekkage wel of niet door onze vakmannen wil laten verhelpen. Het verhelpen van de lekkage (op afspraak) kan voor €55 per uur. Voor kleine reparaties kunnen wij u direct op locatie een indicatie van de kosten geven. Voor grotere, meer complexe reparaties ontvangt u een offerte op maat.

arrow_drop_up arrow_drop_down