Last van een daklekkage?

Wij vinden de lekkage aan uw dak snel en kunnen deze direct verhelpen

Groen vinkje

Lekkage snel gevonden

Wij vinden de lekkage altijd snel 
Groen vinkje

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook voor spoedgevallen
Groen vinkje

Advies & oplossingen

Wij beschikken over vakmannen en de juiste expertise 
Daklekkage verhelpen

Daklekkage verhelpen door onze vakmannen

Een daklekkage kan grote schade veroorzaken. Regenwater kan uw woning binnendringen met alle gevolgen van dien. Een lekkage aan het dak kan sluimerend zijn. Het kan zijn dat u hier in eerste instantie helemaal niet aan denkt. Soms ziet u dat er waterdruppels van buitenaf op een bepaalde plek uw huis binnendringen of vindt u af en toe een plasje water in de vensterbank. Dit verschijnsel treedt soms pas enkele uren, soms dagen na een regenbui op. Het eigenlijke lek zit dan vrij hoog in het huis. Als er dan ook nog bruine of grijsachtige ringvormige vlekken te zien zijn in het plafond, is de kans vrij groot dat uw dak ergens lekt. In dat geval, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Elke lekkage repareren vakkundig en tegen een concurrerende prijs.

Daklekkage opsporen met lekdetectie

Daklekkage opsporen middels lekdetectie

Een daklekkage komt vooral voor bij huizen met platte daken. Heeft u een plat dak, dan kan het goed zijn dat door herhaaldelijke vorst en dooi de randen van de knik opengebarsten zijn. Dit geeft het regenwater kans om uw woning in te sijpelen. Een lek opsporen bij een plat dak kan een lastig verhaal zijn. Het lek kan wel een paar meter verderop zitten dan waar het water naar beneden sijpelt. Deze situatie wordt veroorzaakt door de dakvloer opbouw, de aanwezigheid van isolatie of folielagen als dampremmer. Wij traceren de bron met geavanceerde apparatuur. Dit noemen wij lekdetectie. Daarna maken wij samen met u een plan van aanpak om uw dak te repareren.

Met lekdetectie kan ook een daklekkage die niet met het blote oog te zien is, worden getraceerd. Er kan vlot en accuraat worden gewerkt, meestal zonder voorafgaande hak- en breekwerken. Lekdetectie kan zowel voor platte als hellende daken worden ingezet. De kosten voor dit onderzoek zijn al snel terugverdiend als u bedenkt hoeveel schade u hiermee kunt voorkomen.

Voorkom daklekkage

Voorkom een daklekkage

Het dak beschermt uw woning tegen allerlei weersinvloeden. Uw dak laten onderhouden is dan ook beslist geen overbodige luxe, want het voorkomt veel ongerief en extra kosten. Het is geen garantie dat u nooit een daklekkage kunt krijgen, maar met een goed onderhouden dak loopt u wel minder risico. Voorkomen is immers beter dan genezen! Zowel bij lekkages als onderhoudswerkzaamheden kunt u een beroep op ons doen.


Lekkagesnelgevonden.nl uit Hillegom biedt u direct hulp tegen een scherpe prijs. Bekijk hier onze tarieven. Laat ons weten op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn. Dat kan telefonisch of per e-mail. Wat voor u prettig is. Hoe u ons ook benadert, wij beantwoorden uw vragen graag. 

Ervaringen bij daklekkages

De afvoer van mijn wasmachine lekte en ik kreeg het niet gerepareerd. Emil van Lekkagesnelgevonden.nl was heel snel ter plaatse en loste het probleem direct goed op. Wij hebben daarna nooit meer problemen met de afvoer gehad!

Ervaring daklekkage Arno Meijaard
Arno Meijaard – Lisserbroek

Zeer snelle en correcte service! Na mijn telefoontje over een verstopping, werden wij binnen anderhalf uur keurig geholpen. De loodgieter was daarna zeer snel ter plaats en heeft keurig werk verricht.

Ervaring daklekkage mevrouw van Rij
Mevrouw Van Rij – Hillegom

Gespecialiseerd in alle soorten daken & lekkages

Dak met schoorsteen lek

Dak met schoorsteen lek

Een schoorsteen welke lek of beschadigd is niet de meest wenselijke situatie. Dit is een probleem welke vaker voorkomt bij onze klanten, en de grootste oorzaak is een beschadiging aan het voegwerk. Schoorstenen slijten nu eenmaal snel door de hoogte en wisselende temperaturen. U herkent een schoorsteen lekkage door scheuren in de loodslabben en een plateau welke afbrokkelt. Onze vakmannen helpen u graag verder en kunnen binnen een uur door middel van een lekdetectie de oorzaak vinden.
Dakgoot lekkage

Dakgoot lekkage

Een lekkage in uw dakgoot is zeer vervelend, zeker als u niet kunt achterhalen waar de lekkage vandaan komt. Wij van E&B lekdetectie hebben altijd een vakman in de buurt, welke snel op locatie kan komen om te kijken naar het probleem. In de meeste gevallen hebben wij de lekkage binnen een uur gevonden en kunnen wij deze direct verhelpen.
De gevolgen van een dakgoot lekkage kunnen zijn.

1. U heeft verstopte goten & regenpijpen

2. Door weer omstandigheden beschadigd het materiaal.


Nadat wij op locatie zijn, kunnen we u precies vertellen wat het probleem is en hoeveel dit gaat kosten. Neem contact met ons op om een indicatie van de prijs te ontvangen.

Lek in dakkapel

Lek in het dakkapel

Een lek in het dakkapel is zeer zonde en ongewenst, maar gelukkig kunnen wij snel de lekkage vinden in het dakkapel, door middel van een lekdetectie. Onze specialist kan precies zien waar de lekkage vandaan komt en in de meeste gevallen kunnen wij de lekkage direct oplossen.

Bel ons nu voor een afspraak

Kosten daklekkage

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het verhelpen vak een daklekkage verschilt per situatie. Er kunnen namelijk verschillende aspecten naar voren komen, en elk aspect heeft zijn eigen uren indicatie.


Daglekkage tarieven

  • Spoedhulp 1e uur + voorrijkosten: € 75 (incl. btw)
    Vervolguren en geplande werkzaamheden (geen spoedhulp) € 55
  • Lekdetectie onderzoek € 350
  • Buiten kantooruren een toeslag van 50%.
  • Zon-en feestdagen een toeslag van 100%.

De genoemde tarieven zijn exclusief materiaal.

In alle gevallen, zowel bij spoedhulp als bij geplande werkzaamheden, zal de monteur met u overleggen of er vervolguren bij komen en welke materialen er nodig zijn.


Onze specialisten komen graag langs om een lekdetectie te kunnen doen, waarop we direct kunnen vertellen hoe we het probleem kunnen oplossen en hoeveel het u gaat kosten.

Loodgieter Lekkage snel gevonden

Wanneer kunnen wij langs komen

Wij proberen altijd zo snel mogelijk op locatie te komen. Gelukkig hebben wij een sterk team van vakmannen, waardoor de kans groot is dat er een vakman in de buurt is. Indien u wilt dat wij op afspraak komen, is dat uiteraard geen probleem.
Daklekkage spoed

Daklekkage spoed?

Daklekkage met spoed? Een spoedgeval bij een daklekkage of ander type lekkage lost Lekkagesnelgevonden.nl direct op. Hiervoor is ons serviceteam 24/7 bereikbaar via 0252 700 266. Wij werken in de gehele Randstad, dus ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Als u belt, komen wij altijd!

Vraag een offerte aan op maat

arrow_drop_up arrow_drop_down